Az egyes intézmények, valamint szolgáltató épületek terén alapvető követelmény a folyamatos tisztaság és rendezettség. Ugyanis az ilyen épületek és intézmények esetében elsődleges szempont a prezentálás, valamint a biztonság, melyeket csúszós és koszos padlóval, valamint foltos és poros berendezési tárgyakkal nem lehet biztosítani. És itt sajnos a napi takarítással sem megyünk semmire, hiszen a több száz ember pillanatok alatt összekoszolja azt, ami nem rég lett kitakarítva.

Az oktatási intézményeket, valamint a bevásárlóközpontokat illetően rendkívül fontos szempont még a megfelelő higiéniai biztosítása is. Mivel egy bevásárlóközpont mosdójában óránként akár száz ember is megfordulhat, valamint az iskolák zárt közegében a vírusok egy nap alatt szinte mindenkit megfertőzhetnek, a mellékhelységek folyamatos takarítása kiemelt szerepet tölt be.
Azonban ahhoz, hogy ezeket a szolgáltatásokat folyamatosan biztosítsuk, egy teljes időben rendelkezésre álló szakmai csapat kell, melyet sajnos sokan nem tudnak saját maguknak biztosítani.

Vállalkozásunk viszont az ügyeletes takarítással e problémát is megoldja! Munkatársaink az ügyeletes takarításbiztosítása során, a helyszínen, teljes munkaidőben állnak megbízóink rendelkezésére.

Milyen feladatokat látunk el az ügyeletes takarítás során?

Kirendelt szakmai csapataink az ügyeletes takarításbiztosítása alkalmával ellátják a napi takarítás feladatait, valamint elvégzik:

  • a mellékhelységek napi, többszöri fertőtlenítését,
  • a keletkező foltok azonnali eltakarítását,
  • az evőeszközök, poharak elmosogatását,
  • továbbá az igényeknek megfelelően elkészítik a kávét/teát.

Ügyfeleink számára az ügyeletes takarításmellé ajánljuk még nagytakarítási szolgáltatásunkat, melyről bővebb információt kollégáinktól kaphat.