Padlózatunk szépsége és egészséges fénye sajnos a rendszerhasználat és takarítás során megkopik. Ezt a kopást a kezdődő fázisban a háztartási padlóápoló szerekkel még vissza lehet fordítani, azonban súlyosabb esetben már érdemes szakembert hívni. Hiszen a megfelelő szakember által végzett padlóápolás és bevonatolásmég a legkopottabb felületet is újjá varázsolja.

Vállalkozásunknak pedig ez az egyik fő célja, melyet szakképzett munkatársaink, modern technológiai eszközeink, valamint minőségi ápolószereink garantáltan biztosítanak.

Kiknek ajánljuk az általunk elvégzett padlóápolást és bevonatolást?

  • magánszemélyeknek: családi házak, lakások és nyaralók padlóápolása ás bevonatolása
  • vállalati megrendelőknek: irodahelységek, tárgyalótermek és szalonok padlózatának ragyogóvá varázsolása
  • intézményeknek: önkormányzati, szociális, és oktatási intézmények padlóinak ápolása és bevonatolása

Mi a padlóápolás és bevonatolás folyamata?

Munkatársaink a padlóápolás és bevonatoláselőtt kíméletesen, de alaposan takarítják fel az adott területet, melyet a száradást követően ápolnak, majd bevonatolnak. Ahhoz azonban, hogy ez az igények szerint tökéletes legyen, kiemelt figyelmet kell fordítani a nem kívánt szennyeződések távoltartására, így amíg a padlóápolás és bevonatolástart, kollégáink ideiglenesen lezárják a területet.

Figyelem!A hosszútávon is fényes padló érdekében az ápolási és bevonatolási folyamat az igénybevételtől függő gyakorisággal ismétlendő!

Bővebb információkért tájékoztatást munkatársainktól kérjen.