A kereskedelemben a kellemes légkör megteremtése kiemelt szerepet tölt be, hiszen a vásárlókedvet a jó hangulat hozza meg. Ahhoz azonban, hogy vevőinknek jó hangulatot teremtsünk, olyan környezetet kell kialakítanunk, melyben vásárlóink jól érzik magukat. És ennek, mint minden más környezetnek is alapja, nem más, mint a rendezettség és a tisztaság.

Éppen ezért egy vállalkozás életében elsődleges szerepet tölt be a kereskedelmi üzlet takarítása. Melyet vállalatunk már évek óta maradéktalanul el is lát. E téren fő célunk, hogy megrendelőink számára 100 %-osan megteremtsük azt a környezetet, mellyel vevőik is maradéktalanul elégedettek. Ennek biztosítása érdekében kollégáink felé az elhivatottság és a lelkiismeretes munkavégzés alapelvárás, melyen felül biztosítjuk még a szükséges továbbképzést. Így az általunk végzett kereskedelmi üzlet takarításminden esetben egy biztos megoldás.
A megrendelői elvárásoknak maximálisan megfelelve cégünk egyedi ajánlatok alapján vállalja el a kereskedelmi üzlet takarítást, mely még a hatályos jogszabályoknak is megfelel.

A kereskedelmi üzlet takarítása során szükség szerint ellátjuk:

  • a teljes fertőtlenítéses takarítást (padlók, polcok, pultok, mellékhelységek),
  • portalanítást (polcok, pultok, kasszapultok),
  • a nyílászárók takarítását,
  • a pókhálózást,
  • valamint a szükség szerinti nagytakarítást.

Kereskedelmi üzlet takarítási szolgáltatásink igény szerint napi és heti rendszerességgel is megrendelhetőek.